Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Verplaatsen Van Koelinstallatie Buiten Volvo

10 februari 2015 - Airsystems.be -

Wegens de uitbreiding van het centraal magazijn heeft Airsystems Koeltechniek de koelinstallatie buiten verplaatst.

Vermelding in het Laatste Nieuws – regionaal (15/05/2014)

“Volvo ziet zijn toekomst in Gent rooskleurig in. Na bevestiging van het vertrouwen in zowel de fabrieken Volvo Cars als Volvo Europa Trucks, gaat de groep nu ook zijn centraal magazijn uitbreiden. Vandaag worden vanuit dat magazijn onderdelen geleverd voor de vrachtwagens en enkele bouwmachines. Door de uitbreiding wordt Gent echter hét centraal distributiecentrum voor alle Volvo-merken én voor alle onderdelen van Volvo Construction Equipment.”

Vermelding in AGORIA communicatie

“Het Centrale Distributie Center van Volvo in Gent was al het grootste verdeelcentrum van Volvo onderdelen wereldwijd. De Zweedse directie heeft nu beslist om van Gent ook het verdeelpunt te maken van het volledige assortiment voor Volvo Construction Equipment (vrachtwagens, bussen, buitenboordmotoren, graafmachines en wielladers). Om het grotere aantal onderdelen te kunnen behandelen werd gestart met de uitbreiding van het centrale magazijn in Gent met 12.000 m2 magazijnoppervlakte en 5.000 m2 shelteroppervlakte. Deze uitbreiding draagt opnieuw bij tot de verankering van de Gentse activiteiten in de Volvo-organisatie en is een bevestiging van het vertrouwen van de Zweedse directie in de Belgische vestigingen. Samen met de beslissing om van de vrachtwagenfabriek de hoogvolume fabriek van Volvo Group Trucks in Europa te maken, vertegenwoordigt de een aanzienlijke investering als onderdeel van het totale investeringsplan van de Volvo Group. De beslissing om het Centraal magazijn in Gent uit te breiden kadert in het globale Volvo Group Efficiëntie Programma. Met dit programma legt de Volvo Group haar industriële voetafdruk vast voor de komende jaren, namelijk door te investeren op strategisch gelegen locaties en in activiteiten die tot de core business behoren.”

Vond je dit artikel interessant?
Deel het!

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-oclock-omap-markerphoneshare-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram