Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Airco icoon

Airco

Wij bieden een ruim assortiment particuliere en industriële airconditioningsystemen aan op maat!

Airco Installatie Voor Particulieren

airconditioningsystemen op maat zodat voor elk project de gepaste airco installatie kan aangeboden worden ;

 • Wandmodel: deze worden hoog tegen de muur gemonteerd
 • Cassette toestel: deze wordt meestal toegepast in een vals plafond of systeemplafond (enkel de rooster wordt zichtbaar opgesteld)
 • Cassette toestel voor onderbouw airconditioning : deze plafondmodellen worden gebruikt waar er een geringe inbouwhoogte ter beschikking is in het vals plafond
 • Inbouwtoestellen: hierbij kan het toestel volledig ingebouwd worden in het vals plafond; met extra geluiddemping kan deze installatie fluisterstil werken.
 • Vloertoestellen: deze toestellen kunnen ter vervanging van de oudere radiatoren geplaatst worden.

Alle toestellen hebben INVERTER-technologie (energieklasse A) en kunnen zowel energievriendelijk koelen als verwarmen (warmtepompprincipe)
 

Airconditioningssystemen Residentieel & KMO’s

De werkomgeving wordt hoe langer hoe belangrijker, daarom is de ruimteconditie van primair belang in winkelruimtes of op kantoor. Dankzij de verscheidene airconditioningsystemen zal Air Systems per project bekijken wat de meest gunstigste installatie is voor een behaaglijke werksfeer. Belangrijk is dat er niet enkel wordt ingespeeld op de temperatuur maar tevens de lucht geventileerd ,bevochtigd en ontvochtigd kan worden. Er wordt zoveel mogelijk getracht de installatie zo discreet enzo stil mogelijk op te stellen.

Onderhoud Van Uw Airconditioning

Om de levensduur van uw installatie te verlengen, is een degelijk onderhoud van uw airconditioning absoluut noodzakelijk! De aard en frequentie daarvan variëren sterk van toepassing tot toepassing. Bij een gewoon gebruik van een airco in standaard woningen of burelen, volstaat een jaarlijks onderhoud. Tijdens deze onderhoudsbeurt wordt er een volledige checklist overlopen, waarbij zowel de koeltechnische, mechanische als elektrische punten worden gecontroleerd. Ook het desinfecteren van de filters is heel belangrijk, om geurhinder te vermijden.

Jaarlijks Airco Onderhoud

Voor installaties met een veel zwaardere belasting – bijvoorbeeld voor proceskoeling in serverlokalen – moet er een jaarlijkse onderhoudsplanning worden opgesteld die is afgestemd op de organisatie. Ook de omgeving – industrieel, sterk vervuild, … – heeft een belangrijke invloed op de frequentie van het onderhoud.

Meestal wordt er vooraf een onderhoudscontract afgesloten, met een duidelijke vermelding van de acties die per onderhoudsbeurt worden ondernomen. Zo krijgt u een duidelijk zicht op de jaarlijkse onderhoudskost, en is de werking van uw installatie verzekerd.
Ook voor bestaande installaties kunt u een onderhoudscontract afsluiten en een beroep doen op onze servicedienst.

Airco Air Systems
 

Hebben we je net warm gemaakt voor een airco?

Vraag hier snel je gratis vrijblijvende offerte aan!


  Ben je geïnteresseerd maar heb je toch nog vragen? Stel ze ons gerust!
  Contacteer ons nu!

  Air Systems
  Koeltechniek

  Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
  Contacteer ons
  UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
  Privacy policyCookie Policy
  envelope-omap-markerphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram