Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Wie zijn we?

Air Systems gelooft dat onmogelijke HVAC opdrachten perfect op te lossen zijn met een 100% tevredenheidsgarantie.

Uw partner voor energie efficënte klimaatsystemen en koelinstallaties

Air Systems Koeltechniek specialiseert in energie efficënte klimaatsystemen en koelinstallaties voor particulier en industrie (ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepompen) en hernieuwbare energie. Deze onderneming heeft zich sinds 2002 ontwikkeld tot een prominent installatiebedrijf van moeilijke klimaatprojecten met hoge risicofactoren.

Het bedrijf investeert voortdurend in lage-energie oplossingen die een pasklaar antwoord bieden op de alsmaar toenemende vraag naar duurzame klimaattechniek.

Hoe herken je een goede technieker?

Nieuwsgierigheid is hét kenmerk dat een goede technieker motiveert om constant bij te leren over nieuwe technologieën. Dankzij onze onafhankelijke positie kunnen wij de best mogelijke oplossing kiezen in functie van uw noden.  Het voortschrijdend inzicht van onze gecertificeerde techniekers garandeert netheid en nauwkeurigheid. Met een vlotte authentieke communicatie bent u verzekerd van een 100% tevredenheidsgarantie. Voor minder doen wij het niet.
Nieuwsgierigheid en motivatie
Netheid en nauwkeurigheid
Vlotte communicatie
Voortschrijdend inzicht

Wij luisteren naar uw noden!

100% tevredenheidsgarantie begint bij een luisterend oor. We zijn er voor u.
Bekijk onze aanpak

Onze missie

"Het is de missie van Air Systems om proper werk af te leveren binnen tijd en budget zodat u geniet van een 100% tevredenheidsgarantie."

Onze partners

Opkomende technologieën vragen nieuwe oplossingen voor kritische problemen. Met een scala aan gecertificeerde kwaliteitsvolle partners, zijn wij in staat om voor elk probleem een geijkte oplossing te voorzien.

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-ocheckmap-markerphoneheart-pulse linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram