Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Serverkoeling installeren?

Serverkoeling installeren? Doe beroep op Air Systems de specialist serverkoeling

Air Systems is dé specialist als het aankomt op het koelen van computer serverkoeling-ruimtes en Datacenters. Alsook in het optimaliseren of het verhuizen na uw bestaand serverlokaal kunne we een volledige aanbieding uitwerken.

In computerruimtes is de warmtelast een hoe langer hoe belangrijker probleem.

 • Apparatuur wordt steeds compacter en de componenten erin produceren daarmee meer warmte in een kleiner volume. Koeling die op maat aansluit is van groot belang om bijvoorbeeld de computer apparatuur en servers storingsvrij te laten functioneren en de technische levensduur van de apparatuur te verlengen!

Air Systems heeft veel ervaring in de verschillende mogelijke toepassingen alsook free-cooling en energizeuinige systemen en we zijn voorzien van een wachtdienst 24/h 7d om eventuele storingen of problemen op te vangen.

 •  storingsignalering
 •  relatieve vochtigheid
 •  redundantie
 •  hotspots

Air Systems kan uw bestaand serverlokaal beoordelen en een voorstel voor u opmaken. De volgende punten zullen onderzocht worden ;

De koelcapaciteit
De luchtcirculatie
De luchtvochtigheid
De stroomvoorziening
Energiebesparing

Serverkoeling

Air Systems is dé specialist als het aankomt op het koelen van computer serverkoeling-ruimtes en grote Datacenters.

Klimaatkasten , In row untis, CRAC ,

In computerruimtes is de warmtelast een hoe langer hoe belangrijker probleem.

 • Apparatuur wordt steeds compacter en de componenten erin produceren daarmee meer warmte in een kleiner volume. Koeling die op maat aansluit is van groot belang om bijvoorbeeld de computer apparatuur en servers storingsvrij te laten functioneren en de technische levensduur van de apparatuur te verlengen!

Air Systems is dé specialist als het aankomt op het koelen van computer serverkoeling-ruimtes en grote Datacenters.

Het klimaatzijdig inrichten van serverruimtes wordt grotendeels bepaald door de opgestelde apparatuur en de bijbehorende warmtelast. Vaak word er gekozen voor een comfort airconditioner in de kleinere (tot 7kW) serverruimtes, dit kan goed maar wordt er ook gelet op:

 •  storingsignalering
 •  relatieve vochtigheid
 •  redundantie
 •  hotspots

In datacenters neemt het aantal servers per vierkante meter toe. Daarnaast wordt per printplaat en schijf meer gevergd aan opslagcapaciteit en snelheid. Dat leidt ertoe dat de hoeveel geproduceerde warmte in serverruimtes aanzienlijk toeneemt! Datacenterkoeling is een hot item, enerzijds voor wat betreft de mate waarin het koelen in de computerruimte voldoende is, maar ook de energiekosten
die computerkoeling met zich mee brengt. Qlle mogelijkheden en opstellingen kunne bekeken worden alsook de volledige huishouding van de luchtkwaliteit in een datacenter kan bekeken worden.

100% Tevredenheidsgarantie

Air Systems is dé specialist als het aankomt op het koelen van computer serverkoeling-ruimtes en grote Datacenters.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Niet alleen bij grote datacenters zijn de omvang en de kosten van de koeling een wezenlijke factor van het IT-beheer budget, maar al in kleine data rooms is het relevant te kijken naar de kosten van het koelen van de ruimte en de aanwezige koelapparatuur. In kleine datarooms is veelal geen rekening gehouden met mogelijke uitval van de koelapparatuur en is er geen rekening gehouden met een voorziening die kan zorgen voor het opvangen van de weggevallen koelcapaciteit.

Air Systems kan uw serverlokaal beoordelen en een voorstel voor u maken. De volgende punten zullen onderzocht worden ;

 • De koelcapaciteit
 • De luchtcirculatie
 • De luchtvochtigheid
 • De stroomvoorziening

 

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-omap-markerphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram