Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Realisatie Nieuw Project Bij Metallo Chimique NV

8 oktober 2013 - Airsystems.be -

Metallo Chimique NV gevestigd in Beerse, blinkt uit in het recycleren van diverse metalen en het raffineren van non-ferrometalen. Meer dan 90 jaar ervaring heeft geresulteerd in de uiterst geavanceerde structuur van pyro- en hydrometallurgische processen, waarmee de meest complexe secundaire grondstoffen kunnen worden behandeld en tot nieuwe metaalproducten worden geraffineerd als grondstof voor de metaalverwerkende industrie.

Voor deze vestiging heeft Metallo Chimique de actie genomen om hun bestaande computer ruimtes te renoveren en toekomst gericht uit te breiden naar de nieuwst geldende normeringen.

Samengevat was de opdracht een uitdaging die in de eerste plaats moest matchen met de wensen en uitbreiding naar de toekomst moet bieden gecombineerd met de nodige flexibiliteit, dynamische koeling, optimale capex/opex mix en rekening houdend met de gangbare normen en datacenter integratie toe. De complexheid van de uitvoering bestond er in dat de bestaande computer ruimtes actief en bedrijfszeker diende te blijven gedurende de volledige renovatie.

Het project is gerealiseerd in nauwe samenwerking met de IT afdeling en hun verantwoordelijke, wat een mooi samenwerking tot stand heeft gebracht.

Ook nood aan maatwerk?

Heb jij, net zoals Metallo Chimique, vakmannen nodig die je situatie perfect kunnen inschatten en waarbij nauwe samenwerking erg van belang is? Dan zit je goed bij Air Systems!

Neem contact op

De realisatie is uitgevoerd in verschillende bouwkundige fases, gaande van bijvoorbeeld ; verplaatsen van racks/apparatuur, verhuis van glasvezel bekabelingsrack, uitbreken van bestaande wanden en opnieuw opbouwen van wanden en verhoogde technische vloer tot opnieuw realiseren van elektrisch- en koeltechnische installatie, …

Het resultaat is een tevreden klant met “state of the art” computer ruimtes klaar voor de toekomst.

Vond je dit artikel interessant?
Deel het!

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-oclock-omap-markerphoneshare-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram