Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Realisatie Nieuw Project Bij Bank Van Breda te Antwerpen

16 oktober 2014 - Airsystems.be - ,

Bank van Breda gelegen in Antwerpen-Zuid werd een volledige nieuwe koelinstallatie geplaatst om een volledige redundante installatie te bekomen met een bepaald groeiscenario in acht genomen. Opstelling in fase 1 bestaande uit 2 koelmachines van 80 kW koelvermogen per stuk. Het hydraulisch leidingwerk wordt volledig redundant uitgevoerd met volledig gescheiden hydraulisch systeem met een eindcapaciteit tot elk een 200 kW. Alsook werden er aparte pompstations geplaatst om de werkzekerheid van de installatie te garanderen. De eindgebruikers zijn In-row koelers in een koude gang configuratie.

Bij dit project werd er veel aandacht geschonken aan dimensioneren van de uiteindelijke installatie met een groeiscenario die heel flexibel verder kan uitgebouwd worden met behoud van redundantie. Aangezien de installatie in een woonzone werd opgebouwd is er een volledige studie gedaan naar akoestiek. De installatie werd uiteindelijk uitgevoerd met geluidsschermen teneinde de akoestische normeringen ’s nachts ten alle tijden niet te overstijgen.

Vond je dit artikel interessant?
Deel het!

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-oclock-omap-markerphoneshare-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram