Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Maatregelen tegen COVID-19 virus

Geachte,
Beste,

Air Systems bv volgt de ontwikkelingen omtrent het coronavirus (COVID-19) nauwlettend en bekijkt steeds of dit gevolgen heeft voor onze dienstverlening. Wij hanteren de adviezen en maatregelen zoals deze door de overheid  en FOD Gezondheid opgesteld zijn. Vooralsnog zien wij geen onoverkomelijke problemen in het zo ongewijzigd mogelijk voortzetten van onze bedrijfsvoering en activiteiten, echter willen we u toch graag informeren over hoe wij als organisatie hiermee omgaan en omgaan.

 

Bereikbaarheid

We blijven bereikbaar zoals gebruikelijk. U kunt gewoon tijdens kantooruren telefonisch en per email contact op blijven nemen met ons.

 

Levering en uitvoering

Uiteraard zijn wij afhankelijk van onze leveranciers, zowel voor de toevoer van materialen  als de uitlevering van materialen.

Wij blijven ons samen met onze leveranciers  inspannen om uw bestelling en projecten zo snel mogelijk te leveren en uit te voeren Door de noodzakelijke geadviseerde maatregelen kan er in dit proces mogelijk wat vertraging optreden. Mocht er een problemen optreden informeren wij u daarover tijdig en zoeken we een passende oplossing.

 

Installatie & Service

Onze installatie en serviceafdeling blijft onverminderd bereikbaar en voor u klaarstaan met technische ondersteuning.Waar mogelijk proberen wij dit wel telefonisch te doen. Mocht er toch een noodzaak zijn dit op locatie te doen hanteren we de FOD Gezondheid richtlijnen: we bewaren een afstand van 1,5 meter tot elkaar, geven geen handen en zien erop toe dat we vaak en lang genoeg onze handen wassen. Als iedereen dit naleeft kunnen werkzaamheden ongehinderd doorgaan.

 

Wij willen u vragen om ons beleid te respecteren en vanuit uw verantwoordelijkheid al het mogelijke te doen om bij te dragen aan de gezondheid van uw en onze medewerkers.

We hopen dat deze situatie zo snel mogelijk normaliseert. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn dan houden we u uiteraard op de hoogte.

 

Air Systems volgt voortdurend de laatste ontwikkelingen rondom het COVID-19 virus om het mogelijke effect voor onze medewerkers en u  te minimaliseren.

 

"Stay safe – be responsable”.

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-omap-markerphone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram