Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Koelen en verwarmen in stijl (Restaurant Yiwa Mortsel)

12 augustus 2021 - Airsystems.be - ,

In het Japanse restaurant Yiwa te Mortsel kan de temperatuur hoog oplopen, onder andere door de grote teppanyaki die gebruikt wordt voor showcooking. De uitbaters van de zaak klopten bij ons aan voor een aircosysteem met twee units. Omdat deze airco's in de stijlvolle zaak geplaatst werden was ook het uitzicht van de toestellen belangrijk.

We kozen voor twee Haori-toestellen van Toshiba. Deze designtoestellen zijn niet alleen zeer kwalitatief en efficiënt maar ze zijn ook verkrijgbaar met verschillende bekledingen. Bovendien kunnen ze gemakkelijk bestuurd worden met afstandsbediening of via de smartphone. Het resultaat is een stijlvolle wand met bijpassende airco. Ontdek alles over deze installatie in onderstaande video.

Restaurant Yiwa - Toshiba Haori Restaurant Yiwa - Toshiba Haori

Restaurant Yiwa - Toshiba Haori

Vond je dit artikel interessant?
Deel het!

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-oclock-omap-markerphoneshare-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram