Onze certificaten

UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte

Air Systems haalt VCA** certificaat

21 juni 2023 - Airsystems.be - ,

VCA is een kwaliteitslabel en staat voor Veiligheid- Gezondheid- en Milieuchecklist Aannemers. We behalen dit label na een uitgebreide audit en natuurlijk zijn we heel trots op deze erkenning.

Wat wil dit certificaat nu juist zeggen? Het toont aan dat we kennis hebben van preventiemaatregelen en dat we deze ook toepassen op de werf. Daarnaast geeft het weer dat we onze werknemers een veilige werkomgeving bieden en dat gezond werken voor Air Systems een prioriteit is. Bovendien leveren we ook inspanningen om duurzaam en milieuvriendelijk te werken.

Voor jou als klant wil dat zeggen dat Air Systems een ervaren en deskundige partner is met kennis van risicovolle omgevingen. We hebben dus alles in huis om van jouw project een succes te maken.

Vond je dit artikel interessant?
Deel het!

Air Systems
Koeltechniek

Air Systems is dé HVAC referentie volgens duizenden 100% tevreden klanten. Vraag gratis advies over ventilatie, industriële koeling, serverkoeling, airco & warmtepomp installaties.
Contacteer ons
UBF ACAKoeltechnisch bedrijf - Certified - Vinçotte
Privacy policyCookie Policy
envelope-oclock-omap-markerphoneshare-alt linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram